zubna ambulancia klinika
dnes je piatok,  2. máj 2025,  meniny má Žigmund,  spln: 12. máj 2025,  dnes východ slnka: 04:28,  dnes západ slnka: 18:58
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Poľovník z Novej Bane prichytený pri čine: Nelegálne lovil vo vlastnom revíri! - diskusia

pridané: 29.11.2013 16:36
Poľovník z Novej Bane prichytený pri čine: Nelegálne lovil vo vlastnom revíri! odkaz
počet zobrazení: 8 656
počet hlasov: 1

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off ppeter29, 29.11.2013 o 18:01

Osobne si myslim , ze taketo ludove polovnictvo aj polovnici to uz musi skoncit. Toto je len vysledok co sa deje v reviroch. Takyto ludia si myslia ,ze este stale si mozu robit co chcu sami pre seba. Vrhaju spinave svetlo do oci laickej verejnosty a ta si utvara aj o velmi vela normalnych sa spravodlivych polovnikoch mienku ,ze sme mesiari. Nechcem ohovarat ale najvetsi pytliak je skoro vzdy v zdruzeny Predseda a Hospodar. No aj inemu som pochopil ,ze Spravodlivost existuje a na kazdu svinu sa voda vari. Kazdemu prajem aby bolo spravodlivosty zadostucineno. To jak je v vela smeroch tedajsie polovnictvo nasmerovane a ako sa uplatnuje sa obcas cudujem ze poniektorim jedincom ak su aj veriaci pri tom skurveny pokritci nevydiac si na koniec svojho nosa do nich ten najvyssi nejebne blesk. O niektorich prkladoch sa porozpravat tak sa normalni pobluje asi.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 13

flinty.sk

komentáre

zoradiť
zobrazené 1-40 z 76 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off hyperon, 2.12.2013 o 23:08

chvalabohu, mal som si od koho pozicat :D ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off pandur1, 2.12.2013 o 22:46

tak si hádzal flintou do žita? :-)))))) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off hyperon, 2.12.2013 o 22:42

ja som si raz zabudol naboje :) ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off apple, 2.12.2013 o 21:11

apisko, priraď si ku neplneniu tebou uvedených nedodržaní zákona aj tresty z disciplinárneho poriadku. vtedy to začne dávať zmysel - - že nedodržaním zákona páchaš len disc. priestupky. ten poľovník nedodržal toho viac, ale z uvedeného sa možno oprávnene domnievať, že všetko popísané v článku je len disc priestupkom. to podstatné, či mal povolený lov diviaka, tam nie je. ak mal, tak sú to disc priestupky, ak nemal - tak je to trestný čin. tam je to celé schované. a ak môžem, tak ešte vyslovím názor k zabudnutiu si PL, značky, pera... flintu si nik nezabudne, všakže! takže vôbec nerozumiem kadejakému ospravedlňovaniu. aj mne sa stalo, tak som zliezol z posedu, zavolal gazdovi, že končím, lebo som tĺk a šiel preč. alebo som mal zostať, streliť si čosi a vymýšľať výhovorky????? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1